DOWNLOADS
NEW ENERGY &
INFRASTRUCTURE

Naar een duurzamere industrie met groene waterstof

De productie van waterstof via elektrolyse: het kan de basis vormen voor een klimaatneutrale economie. Momenteel wordt waterstof vooral gebruikt voor verschillende soorten producten in de chemische industrie. Maar in de toekomst zal het ook steeds meer worden gebruikt voor processen met hoge temperaturen, zoals staalproductie. Dit zijn de brandende vragen van dit moment:

  • Waarom hebben we nieuwe technologie nodig voor de productie van waterstof?
  • Wat is productie van waterstof in ‘island mode’?
  • Welke uitdagingen komen we tegen als het gaat om elektrolyse?
  • Hoe pakt KH Engineering deze uitdagingen aan?

Hoe we tegen deze vragen aankijken, vind je terug in onze whitepaper ‘Naar een duurzamere industrie met groene waterstof.’

Download whitepaper

Maak kennis met de New Energy
& Infrastructure-groep

Met deze whitepaper presenteren wij onze New Energy & Infrastructure-groep. Deze houdt zich specifiek bezig met projecten gerelateerd aan decarbonisatie, energietransitie, up- en recycling. In de afgelopen jaren heeft KH Engineering al een indrukwekkend portfolio opgebouwd in energietransitieprojecten. Denk aan CO2-capture of warmte-uitkoppeling vanuit de industrie naar stadsverwarming. Steeds met het doel om de klimaatdoelstellingen te ondersteunen.

Download whitepapers

De energie- en grondstoffentransitie in de procesindustrie is om verschillende redenen een van de meest wezenlijke veranderingen van de procesindustrie in de afgelopen decennia. In deze whitepaper focussen we op de vijf grootste hindernissen die de procesindustrie ervaart, en de manieren waarop we die hindernissen kunnen wegnemen.

Energie-intensieve productieprocessen zorgen voor een flinke CO2-voetafdruk. Door een andere manier van produceren te omarmen, kan de procesindustrie een gigantische positieve impact hebben op de wereld. Daarom zijn diverse spelers in de sector enthousiast aan de slag gegaan met innovatieve decarbonisatieprojecten. In deze whitepaper lees je hoe je zulke innovatieve projecten tot een succes maakt.
Meer en meer overheden stellen, deels door idealisme en deels door juridische verplichtingen, ambitieuze klimaatplannen voor waarin de woorden ‘energietransitie’ en ‘CO2-neutraal’ veel voorkomen en fossiele brandstoffen vervangen moeten worden door hernieuwbare energiebronnen. Lees alle ins en outs in onze whitepaper over elektrolyse en de kracht van groene waterstof.

Schrijf je nu in
en ontvang
als eerste onze
whitepapers