QHSE Advisor & Privacy Officer

Expertise: QHSE Advisor & Privacy Officer
Standplaats: Schiedam, Antwerpen & Amsterdam
Niveau: Medior 
Opleiding: hbo / mvk

Omwille van onze Industriele projecten is veiligheid bij ons top prioriteit. Wil jij bouwen aan veiligheid en kwaliteit op zowel kantoor als on site bij onze klanten? Heeft bescherming van persoonsgegevens voor jou de hoogste urgentie? Voor KH Engineering B.V. zijn wij op zoek naar een ervaren QHSE Advisor & Privacy Officer ter versterking van onze QHSE afdeling in Schiedam. Meer weten? Lees snel verder.

Wat bieden wij jou?
  • Een marktconform salaris, goede pensioenregeling, 13e maand, 31 vakantiedagen, etc.;
  • Een auto van de zaak;
  • Je bent bij ons een belangrijke speler; je doet niet één standaard taak, je bent divers en draagt bij aan het geheel;
  • Diverse groei- en ontwikkelmogelijkheden om het beste in jou naar boven te halen;
  • Een platte organisatie. Zit jij met vragen? Wij helpen elkaar;
  • De mogelijkheid om files zoveel mogelijk te vermijden. Dat kan met onze flexibele werktijden. Kom je liever met het OV? De metro stopt op enkele minuten lopen van ons kantoor.
Wat ga je doen?

Als QHSE Advisor & Privacy Officer draag je niet alleen bij aan toezicht op de veiligheid binnen KH Engineering en de projecten van haar klanten, maar als Privacy Officer waarborg je ook de Privacy wetgeving (AVG) en bescherm je de persoonsgegevens van klanten, medewerkers en andere belanghebbenden binnen de organisatie. Jij doet er alles aan om de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van die gegevens te garanderen.

De Privacy Officer houdt niet alleen toezicht maar geeft ook advies aan collega’s en management over privacy gerelateerde onderwerpen. Taken en verantwoordelijkheden op een rijtje:

  • Toezicht houden op verwerking en omgang van persoonsgegevens conform ISO 27001 procedures;
  • Het in kaart brengen hoe de organisatie de gegevens verwerkt en de risico’s beheren door het treffen van technische en organisatorische maatregelen (privacy statement, verwerkersovereenkomst, procedures, functiescheiding, …);
  • Kennis delen met collega’s voor bijvoorbeeld training, nieuwsbrieven en interne audits;
  • Contactpersoon voor mensen waarvan gegevens worden verwerkt (intern en extern) en voor de Autoriteit Persoonsgegevens;
  • Een ondersteunende rol bij het melden van datalekken aan de Autoriteit Persoonsgegevens.

Als QHSE Advisor & Privacy Officer hou je je continu bezig met het verbeteren van en toezien op de naleving van milieu-, veiligheids- en kwaliteitsvoorschriften en wettelijke bepalingen zoals de Arbowetgeving en bijdragen aan het behouden van de ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001 en VCA certificeringen.

Het ontwikkelen en in stand houden van methoden en technieken voor het meten, rapporteren en bewaken van QHSE-doelstellingen en in lijn hiermee, het opstellen, onderhouden en monitoren van risicoanalyses en veiligheidsplannen. Daarnaast hou je je bezig met het plannen, voorbereiden en uitvoeren van interne / externe audits alsmede opvolging hiervan.

Een belangrijke taak is het documenteren van de toegepaste werkwijzen in procedures en instructies, genomen maatregelen en beheersing van activiteiten en het beheren van deze documentatie. Analyseren en verbeteren van en rapporteren over werksituaties, werkplekken, onveilige situaties, ongevallen en de te nemen preventieve maatregelen.

Voorbeelden van projecten waar we aan werken zijn: https://khe.eu/projecten

Wat breng jij mee?
  • Je beschikt over tenminste 3 jaar werkervaring in een adviserende rol binnen bij voorkeur een ingenieursbureau;
  • Minimaal een hbo werk en denkniveau, bij voorkeur aangevuld met een MVK diploma;
  • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare rol (Privacy Officer);
  • Expertise op het gebied van privacywetgeving (AVG);
  • Gedegen kennis van geldende wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid, kwaliteit, gezondheid, milieu en security (ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001 en VCA);
  • Een hoog verantwoordelijkheidsgevoel voor de klant, jouw project(en) en het team;
  • Je bent flexibel qua werklocatie. Jouw rol speelt zich af op zowel de kantoren van KH Engineering, als op klantlocatie. Als gevolg hiervan kan het voorkomen dat je voor projecten incidenteel tussen de locaties wisselt;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift.
Kom jij ons team versterken?

Kom jij ons team versterken? Voor informatie en/of vragen, kun je contact opnemen met Peter Visser (Senior Recruitment Advisor) op +31 (0)6 55821006 of direct solliciteren via careers@khe.eu

Kom jij ons team versterken als QHSE Advisor & Privacy Officer?

Wij hopen je spoedig te kunnen verwelkomen!

Peter Visser | Senior Recruitment Advisor
+31 (0)6 55821006
Linkedin

Meer informatie?

Peter Visser | Senior Recruitment Advisor
+31 (0)6 55821006
Linkedin

Wie zijn wij

KH Engineering is hét multidisciplinaire ingenieursbureau met uitdagende projecten in verscheidene marktsegmenten. Door een brede spreiding van ons portfolio, bedienen we naast de traditionele marktsegmenten, de marktsegmenten van de toekomst; energie, voeding, pharma en gebouw gebonden installaties.

Met kantoren in de drie havengebieden Amsterdam, Schiedam en Antwerpen ondersteunen we als full-service ingenieursbureau, wereldwijd opdrachtgevers in de ontwikkeling van projecten. We onderscheiden ons vanwege onze pragmatische werkwijze en al onze collega’s beschikken over brede technologische kennis. We realiseren complete van frond-end tot aan engineering, inkoop en constructie management (EPCm) services voor onze nationale- en internationale opdrachtgevers.

Direct solliciteren

     

     

    Nieuwe vacatures:

     

     

    Senior Designer Civil Structural

    Ontwerp, begeleid en adviseer jij onze (multidisciplinaire) industriële projecten op het gebied van staal, beton en geotechniek? Ben jij een Senior Designer Civil & Structural met een bewezen staat van dienst én op zoek naar (nieuwe) uitdagingen?! Solliciteer nu of lees verder.

    Lees meer

    Lead Engineer Piping

    Ben jij een ervaren Lead Piping Engineer en op zoek naar uitdagingen?! Of heb je als Senior Engineer al het e.e.a. aan extra verantwoordelijkheid gehad en ben je toe aan de volgende stap? Dan zijn we op zoek naar jou! Om onze Piping afdeling in Antwerpen voor de lange termijn te versterken, zijn we op zoek naar een Lead Engineer.

    Lees meer

    (Senior) Project Manager

    Ben jij een Projectmanager die op zoek is naar uitdagingen? In deze functie stuur je projectteams aan in een dynamische omgeving vanuit jouw standplaats in Amsterdam en bij onze diverse klanten in de omgeving.
    Wij bieden een brede variëteit aan grootte en complexiteit van projecten, voor uiteenlopende klanten in diverse industriële markten. De positie is ter structurele versterking van ons projects-team. Spreekt jou dit aan? Solliciteer nu of lees verder.

    Lees meer