De toegevoegde waarde van het DEKRA-veiligheidsplatform

22 maart 2022

Binnen EPCm projecten is veiligheid prioriteit nummer 1. Voor het verder professionaliseren en digitaliseren van ons werk, heeft KH Engineering op gebied van Safety de samenwerking opgezocht met DEKRA Industrial Safety. Om de veiligheid op de construction site real time te coördineren wordt er gewerkt met het DEKRA Safety Platform, een online applicatie welke ook werkt met behulp van smart devices. In de online omgeving wordt er direct opvolging gegeven aan de constateringen onsite en kan er efficiënter & veiliger gewerkt worden.

Lees meer over de DEKRA’s cloudgebaseerde veiligheidstool om processen op bouwplaatsen duurzaam te optimaliseren en een vlotte en veilige bedrijfsvoering te garanderen.

Shin-Etsu PVC contractverlenging

Meer nieuwsberichten:

Strategisch partnerschap tussen Neste en KH Engineering

Strategisch partnerschap tussen Neste en KH Engineering

Neste is een strategisch partnerschap aangegaan met KH Engineering voor multidisciplinaire engineeringswerkzaamheden in Nederland. Deze raamovereenkomst bundelt de krachten van de twee bedrijven en markeert een belangrijke stap in de samenwerking.

Lees meer
De ATEX APK

De ATEX APK

De KH Engine; het digitale magazine van KH Engineering. Blijf op de hoogte van het nieuws, de ontwikkelingen en trends in de markt.

Lees meer
Nieuwsbrief Coronavirus (Covid-19)

Nieuwsbrief Coronavirus (Covid-19)

Het Coronavirus (COVID-19) treft ons allemaal in de dagelijkse werkzaamheden en vereist maatregelen om verspreiding te voorkomen. De gezondheid van onze medewerkers, klanten, relaties en partners blijft onze eerste prioriteit.

Lees meer
World Day for Safety and Health at work

World Day for Safety and Health at work

KH Engineering heeft veiligheid hoog op de agenda staan. Op zaterdag 28 april is het World Day for Safety and Health at work. Deze dag wordt sinds 2003 door de International Labour Organization (ILO), een agentschap van de VN, georganiseerd.

Lees meer
Een geslaagde samenwerking

Een geslaagde samenwerking

Tijdens de ontwikkeling van de RDM Training Plant is KH Engineering nauw betrokken geweest vanaf het concept tot aan de oplevering.

Lees meer