Strategisch partnerschap tussen Neste en KH Engineering

11 januari 2024

Neste, ’s werelds grootste producent van duurzame vliegtuigbrandstof, hernieuwbare diesel en voorloper in het ontwikkelen van hernieuwbare en circulaire grondstoffen voor polymeren en chemicaliën, is een strategisch partnerschap aangegaan met KH Engineering voor multidisciplinaire engineeringswerkzaamheden in Nederland. Deze raamovereenkomst bundelt de krachten van de twee bedrijven en markeert een belangrijke stap in de samenwerking.

De overeenkomst is het resultaat van een succesvolle samenwerking tussen Neste en KH Engineering op het Neste Terminal Rotterdam Expansion (NETR) project, waarbij de opslagcapaciteit van Neste’s terminal in Vlaardingen aanzienlijk is uitgebreid. Urbain van Gent, Engineering Solutions Manager bij Neste, vertelt: ‘Tijdens het NETR-project is Neste bekend geworden met de werkwijze van KH Engineering. Ze hebben bewezen een betrokken partner te zijn die ons helpt om onze ambitieuze doelstellingen te bereiken. Dit gaf ons het vertrouwen voor de verdere samenwerking.’

Marc Steigenga, CEO van KH Engineering, vult aan: ‘Als KH Engineering zijn wij trots dat we Neste kunnen helpen met het realiseren van haar doelstellingen. De samenwerking onderstreept ons vermogen om complexe projecten in de industriële sector uit te voeren. Wij kijken ernaar uit om meer innovatie en duurzame oplossingen voor Neste te creëren.’

V.l.n.r.: Urbain van Gent (Neste) & Marc Steigenga (KH Engineering)

Meer nieuwsberichten:

De ATEX APK

De ATEX APK

De KH Engine; het digitale magazine van KH Engineering. Blijf op de hoogte van het nieuws, de ontwikkelingen en trends in de markt.

Lees meer
Nieuwsbrief Coronavirus (Covid-19)

Nieuwsbrief Coronavirus (Covid-19)

Het Coronavirus (COVID-19) treft ons allemaal in de dagelijkse werkzaamheden en vereist maatregelen om verspreiding te voorkomen. De gezondheid van onze medewerkers, klanten, relaties en partners blijft onze eerste prioriteit.

Lees meer
World Day for Safety and Health at work

World Day for Safety and Health at work

KH Engineering heeft veiligheid hoog op de agenda staan. Op zaterdag 28 april is het World Day for Safety and Health at work. Deze dag wordt sinds 2003 door de International Labour Organization (ILO), een agentschap van de VN, georganiseerd.

Lees meer
Een geslaagde samenwerking

Een geslaagde samenwerking

Tijdens de ontwikkeling van de RDM Training Plant is KH Engineering nauw betrokken geweest vanaf het concept tot aan de oplevering.

Lees meer