Over ons

Bij KH Engineering bouwen we relaties die net zo solide zijn als de projecten die we realiseren. We combineren onze technische expertise met een persoonlijke en pragmatische aanpak, zodat je kunt rekenen op innovatieve en duurzame oplossingen voor mens, markt en milieu.

Bij ons vind je een breed scala aan technologische kennis, want we zijn actief in alle technische disciplines. Of je nu een project van de grond af wilt starten of hulp nodig hebt bij specifiek advies, wij zijn er om jouw visie tot leven te brengen. Van front-end ontwikkeling tot aan engineering, inkoop en constructiemanagement (EPCm), we bieden een traject waarbij transparantie en haalbaarheid centraal staan.

Als onderdeel van de beursgenoteerde Ludan Group hebben we ook de internationale ervaring en de middelen om wereldwijd te opereren. Met KH Engineering kies je dus voor een multidisciplinair ingenieursbureau dat streeft naar een langdurige en succesvolle samenwerking. We kijken ernaar uit om samen met jou de toekomst vorm te geven.

jaar ervaring

Locaties

Kantoorlocaties zijn operationeel in de havengebieden van Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen. 

Specialisten

Ingenieurs en specialisten zijn verbonden aan KH Engineering.

projecten op locaties

Onze projectsite locaties zijn bij opdrachtgevers in Duitsland, Nederland en België.

Een transparant en voorspelbaar project

KH Engineering heeft als doel innovatieve technologische oplossingen te leveren door kennis, capaciteit en ervaring te combineren. Hierdoor creëren wij continue ontwikkelingen en waardevolle oplossingen voor de markt. Veiligheid en duurzaamheid zijn voor ons dé randvoorwaarden voor een succesvol project. Met een dynamische aanpak zorgen onze professionals voor toegevoegde waarde in ieder project. Wij leveren onze opdrachtgevers een transparant en voorspelbaar project, waarbij ‘denken en doen’ het succes van onze dienstverlening vormen.

Onze cultuur van betrokkenheid loopt als een rode draad door onze gehele organisatie. Het is precies deze cultuur die de basis legt voor succesvolle samenwerkingen met jou, onze klanten, partners en collega’s.

Opdrachtgevers

We hebben ruim 200 gewaardeerde nationaal en internationaal opererende opdrachtgevers.

Certificaten

Wij hebben de certificaten VCAp, ISO 9001 en NEN 44001 behaald.

Manuren

Het aantal manuren uitgevoerd op kantoor- en aangestuurd in de uitvoering op de projectlocaties.

Ongevallen

Ongevallen met verzuim in 2022.

Safety awards

Van gewaardeerde opdrachtgevers hebben wij Safety awards Shell, KLM, Inovyn en Tata Steel ontvangen.

Oprichting

Het oprichtingsjaar van KH Engineering onder de naam “Keynes”.

Officiële naam

De datum waarop de officiële naam ‘KH Engineering’ is geintroduceerd in de markt.

Ludan Group

KH Engineering wordt onderdeel van de Ludan Group.

KH Group

KH Engineering N.V. wordt onderdeel van de KH Group. Vanuit de vestiging in Antwerpen kan de Belgische markt bediend worden.

SMART AIS

Overname van SMART AIS; een mooie toevoeging van inspectie services, 3D Laserscanning en Asset integrity aan de KH Group.

Overname

De overname van de afdeling Industrial Engineering van Royal HasKoning in Nederland en Technip Benelux in België. KH Engineering groeit hiermee naar een middelgroot ingenieursbureau.

Innovation topics