Nieuwsbrief Coronavirus (Covid-19)

17 maart 2020

Het Coronavirus (COVID-19) treft ons allemaal in de dagelijkse werkzaamheden en vereist maatregelen om verspreiding te voorkomen. De gezondheid van onze medewerkers, klanten, relaties en partners blijft onze eerste prioriteit. We volgen daarom strikt de richtlijnen op van de nationale overheden in Nederland en België. Onze producten en diensten, zoals we deze dagelijks voor u mogen uitvoeren, worden zo veel als mogelijk decentraal uitgevoerd vanuit onze  kantoren en we maximaliseren het thuiswerken conform de instructies en mogelijkheden.

 

Continuïteit werkzaamheden
De digitale infrastructuur bij KH Engineering is voorbereid op deze situatie, waarbij meerdere collega’s thuiswerken. De producten van KH Engineering staan veilig in de cloud en onze medewerkers beschikken over faciliteiten om op afstand samen te kunnen werken. Zo kunnen zij u optimaal blijven ondersteunen en verzekeren wij u dat KH Engineering, ook in deze moeilijke periode, de continuïteit van de dienstverlening aan u levert zoals u deze van ons gewend bent. De vergaderingen met de projectteams kunnen plaatsvinden per skype of telefoon en zullen voorlopig de fysieke meetings beperken tot het strikt noodzakelijke.

Bereikbaarheid
Onze kantoren blijven geopend met noodzakelijke bezetting. Uiteraard hebben we op onze kantoren allerlei maatregelen genomen om verspreiding van het virus te voorkomen. Overweegt u meer of intensiever samen te werken via het KH Projectportaal van KH Engineering of dit KH Projectportaal tijdelijk te activeren, richt u zich dan tot uw contactpersoon bij KH Engineering. Wij kunnen de mogelijkheden verder met u bespreken.

Contact
Heeft u vragen over dit bericht of heeft u een andere vraag? U kunt onze kantoren telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 7:00 uur en 18:00 uur of contact opnemen met uw KH contactpersoon. Mocht u inhoudelijk vragen hebben over de impact op uw project, neem dan gerust contact op met de verantwoordelijke project accountmanager.

 
 
 
 
 

Meer nieuwsberichten:

Strategisch partnerschap tussen Neste en KH Engineering

Strategisch partnerschap tussen Neste en KH Engineering

Neste is een strategisch partnerschap aangegaan met KH Engineering voor multidisciplinaire engineeringswerkzaamheden in Nederland. Deze raamovereenkomst bundelt de krachten van de twee bedrijven en markeert een belangrijke stap in de samenwerking.

Lees meer
De ATEX APK

De ATEX APK

De KH Engine; het digitale magazine van KH Engineering. Blijf op de hoogte van het nieuws, de ontwikkelingen en trends in de markt.

Lees meer
World Day for Safety and Health at work

World Day for Safety and Health at work

KH Engineering heeft veiligheid hoog op de agenda staan. Op zaterdag 28 april is het World Day for Safety and Health at work. Deze dag wordt sinds 2003 door de International Labour Organization (ILO), een agentschap van de VN, georganiseerd.

Lees meer
Een geslaagde samenwerking

Een geslaagde samenwerking

Tijdens de ontwikkeling van de RDM Training Plant is KH Engineering nauw betrokken geweest vanaf het concept tot aan de oplevering.

Lees meer