Nieuwsbrief Coronavirus (Covid-19)

17 maart 2020

Het Coronavirus (COVID-19) treft ons allemaal in de dagelijkse werkzaamheden en vereist maatregelen om verspreiding te voorkomen. De gezondheid van onze medewerkers, klanten, relaties en partners blijft onze eerste prioriteit. We volgen daarom strikt de richtlijnen op van de nationale overheden in Nederland en België. Onze producten en diensten, zoals we deze dagelijks voor u mogen uitvoeren, worden zo veel als mogelijk decentraal uitgevoerd vanuit onze  kantoren en we maximaliseren het thuiswerken conform de instructies en mogelijkheden.

 

Continuïteit werkzaamheden
De digitale infrastructuur bij KH Engineering is voorbereid op deze situatie, waarbij meerdere collega’s thuiswerken. De producten van KH Engineering staan veilig in de cloud en onze medewerkers beschikken over faciliteiten om op afstand samen te kunnen werken. Zo kunnen zij u optimaal blijven ondersteunen en verzekeren wij u dat KH Engineering, ook in deze moeilijke periode, de continuïteit van de dienstverlening aan u levert zoals u deze van ons gewend bent. De vergaderingen met de projectteams kunnen plaatsvinden per skype of telefoon en zullen voorlopig de fysieke meetings beperken tot het strikt noodzakelijke.

Bereikbaarheid
Onze kantoren blijven geopend met noodzakelijke bezetting. Uiteraard hebben we op onze kantoren allerlei maatregelen genomen om verspreiding van het virus te voorkomen. Overweegt u meer of intensiever samen te werken via het KH Projectportaal van KH Engineering of dit KH Projectportaal tijdelijk te activeren, richt u zich dan tot uw contactpersoon bij KH Engineering. Wij kunnen de mogelijkheden verder met u bespreken.

Contact
Heeft u vragen over dit bericht of heeft u een andere vraag? U kunt onze kantoren telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 7:00 uur en 18:00 uur of contact opnemen met uw KH contactpersoon. Mocht u inhoudelijk vragen hebben over de impact op uw project, neem dan gerust contact op met de verantwoordelijke project accountmanager.

 
 
 
 
 

Meer nieuwsberichten:

De ATEX APK

De ATEX APK

De KH Engine; het digitale magazine van KH Engineering. Blijf op de hoogte van het nieuws, de ontwikkelingen en trends in de markt.

Lees meer