Buitengewoon lid van Deltalinqs

8 maart 2019

KH Engineering is buitengewoon lid geworden van Deltalinqs en draagt zo haar steentje bij aan de ontwikkeling van de regio. Als buitengewoon lid ben je indirect betrokken bij de haven en industrie in en om de mainport Rotterdam. Hierbij valt te denken aan zakelijke dienstverleners zoals adviesbureaus, advocatenkantoren, personeel & organisatie en mogelijk financiële dienstverleners.

Deltalinqs behartigt de gezamenlijke belangen van meer dan 95% van alle logistieke, haven- en industriële bedrijven in de mainport Rotterdam. Bij onze ondernemersvereniging zijn ruim 700 bedrijven aangesloten uit veertien verschillende sectoren. Samen dragen zij 3% bij aan het Bruto Nationaal Product van Nederland en bieden zij direct en indirect werk aan ruim 175.000 mensen.

Voor de leden zetten zij zich in voor het versterken van de concurrentiekracht van Rotterdam, voor duurzame groei en voor maatschappelijk c.q. politiek draagvlak voor alle activiteiten in het haven- en industriegebied. Met ondernemerschap en innovatie als uitgangspunt heeft Deltalinqs de belangenbehartiging geclusterd rondom zes thema’s:  ondernemersklimaat, onderwijs & arbeidsmarkt, milieu & duurzaamheid, veiligheid & security, infrastructuur & bereikbaarheid en innovatieplatforms.

Voor meer informatie over Deltalinqs: https://www.deltalinqs.nl/homepage.

Meer nieuwsberichten:

De ATEX APK

De ATEX APK

De KH Engine; het digitale magazine van KH Engineering. Blijf op de hoogte van het nieuws, de ontwikkelingen en trends in de markt.

Lees meer