Interview KH Engineering in het magazine In Good Company (IGC)

14 juli 2021

Per 1 april 2021 is KH Engineering lid geworden van de Koninklijke Industrieele Groote Club. De Club herleidt haar tot de patriottische leesgezelschappen halverwege de 18e eeuw. Via diverse ontwikkelingen en fusies is in 1975 de naam Industrieele Groote Club tot stand gekomen door een fusie tussen de Industrieele Club en De Groote Club ‘Doctrina et Amicitia’. In 2013 heeft de Club het predicaat Koninklijk gekregen.

Het businessnetwerk heeft ongeveer 1500 ledenen en het doel van de Club is het sociaal verkeer tussen gelijkgestemden stimuleren en zakelijke en maatschappelijke interesses bij elkaar brengen. Het is ook dé plek waar je kunt vergaderen, lunchen of ontspannen samen met leden en vrienden. In het magazine ‘In Good Company’ van de Club geven Willem Pronk (CEO) en Marc Steigenga (CCO) als nieuwe leden een mooi interview. Lees hier het interview. Voor meer informatie over het netwerk: https://igc.nl/club.

Meer nieuwsberichten:

De ATEX APK

De ATEX APK

De KH Engine; het digitale magazine van KH Engineering. Blijf op de hoogte van het nieuws, de ontwikkelingen en trends in de markt.

Lees meer