Hercertificering ISO 9001:2015

26 juni 2020

De afgelopen week is KH Engineering intensief geaudit door Lloyds voor de hercertificering van de ISO9001:2015. De collega’s van de disciplines van alle drie de kantoren zijn geinterviewd. Dit ging via videobellen of in uitzonderlijke gevallen fysiek op kantoor. Deze nieuwe ervaring is de auditor en ons goed bevallen. We hebben met deze manier van auditen bewezen dat we onze geautomatiseerde processen op orde hebben.

De conclusie van de 2 auditoren was dan ook dat er geen non-conformities zijn geconstateerd en KH Engineering weer voor 3 jaar verzekerd is van het ISO9001:2015 certificaat. De positieve feedback die we mochten ontvangen was dat KH op alle fronten uitstraalt continue te willen verbeteren. Diverse automatiseringsprojecten zijn succesvol doorgevoerd en diverse plannen voor interne projecten zijn onderdeel van het OpEx programma voor de komende jaren.

Naast de auditoren, zijn er ook steeds meer klanten die aangeven gebruik te willen maken van onze geautomatiseerde processen om samen te werken (link naar KH Engine artikel project portals). Wij zijn blij met het behaalde succes en danken alle collega’s voor hun inzet!

 

Meer nieuwsberichten:

De ATEX APK

De ATEX APK

De KH Engine; het digitale magazine van KH Engineering. Blijf op de hoogte van het nieuws, de ontwikkelingen en trends in de markt.

Lees meer