Eerste milestone voor het VSL project voor het nieuwe European Center for Flow Measurement.

28 maart 2022

Op vrijdag 18 maart 2022 werd de eerste paal van het nieuwe European Center for Flow Measurement de grond in geslagen ter ere van de realisatie van deze nieuwe VSL-faciliteit op de Maasvlakte in Rotterdam. Met deze nieuwe faciliteit zal de Europese markt ook in de toekomst toegang hebben tot onafhankelijke ijkingen, waarbij de herleidbaarheid tot nationale normen en de onafhankelijkheid van de juiste metingen van vloeistofmeters permanent gewaarborgd zullen zijn. Bovendien kunnen ze met deze nieuwe en geavanceerde installatie ook de vloeistofmeters voor de duurzame en hernieuwbare vloeistoffen kunnen meten en kalibreren. Op deze manier leveren ze een substantiële bijdrage aan de energietransitie.

KH Engineering is EPCm contractor en werkt met een integrated team aan dit project.

Voor dit greenfield project is KH Engineering als EPCm contractor verantwoordelijk voor de concept, basic- en detail engineering, procurement strategie en construction management. Met een integrated team zetten we met de klant en civiele contractor Van Alphen de basis neer voor dit mooie project. Wij zijn erg trots dat de bouw is gestart en kijken ernaar uit om later dit jaar de volgende mijlpalen en de definitieve nieuwe faciliteit te laten zien.

Voor meer informatie over het project: VSL celebrates start of construction new European Center for Flow Measurement | Vsl.nl

Shin-Etsu PVC contractverlenging

Meer nieuwsberichten:

De ATEX APK

De ATEX APK

De KH Engine; het digitale magazine van KH Engineering. Blijf op de hoogte van het nieuws, de ontwikkelingen en trends in de markt.

Lees meer