De KH Engine; het digitale magazine van KH Engineering is live!

17 december 2020

De coronapandemie houdt de wereld nog steeds in zijn greep. Ook in het najaar van 2020 zien we helaas nog steeds de gevolgen van het virus op onze business, maar tegelijkertijd mogen we ook voorzichtig verder kijken. Er staan immers genoeg uitdagingen voor de deur, uitdagingen waarbij de expertise van KH Engineering zeer gewenst is. De gezondheid van onze medewerkers, klanten, relaties en partners blijft onze eerste prioriteit. In deze december editie van de KH Engine laten we zien, welke ontwikkelingen er zijn binnen onze organisatie en op welke manier wij beschikbaar zijn voor vragen en opdrachten. Bekijk het digitale magazine via: www.khengine.eu.

In deze editie treft u, naast het voorwoord van onze business unit manager Mark Senten, artikelen over New Energy & Infrastructure, de samenwerking met het Afval Energie Bedrijf Amsterdam (AEB), de kennismaking met onze Chief Commercial Officer, het ISO gecertificeerd projectmanagement en hoe u weerbaarder kunt zijn tegen cyberaanvallen. Daarnaast delen we de positieve ervaringen met online HAZOP’s, geven we een kijkje in de afdeling Process en kunt u kennismaken met onze nieuwe parel in de KH Group; Euro Drone Inspections. De KH Engine is beschikbaar in het Nederlands en het Engels. Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons dan ook op LinkedIn.

Wij wensen u veel leesplezier!

Namens de KHEngine redactie,

Claire Doorschodt
Marketing & PR Officer

Meer nieuwsberichten:

De ATEX APK

De ATEX APK

De KH Engine; het digitale magazine van KH Engineering. Blijf op de hoogte van het nieuws, de ontwikkelingen en trends in de markt.

Lees meer