Contractverlenging Shin-Etsu PVC

8 september 2021

Op maandag 6 september hebben Shin-Etsu PVC B.V. en KH Engineering de langdurige samenwerking opnieuw verlengd voor de multidisciplinaire project engineeringswerkzaamheden voor de locaties Botlek en Pernis. Rob van Melis (Operations Manager Shin-Etsu PVC) en Marc Steigenga (CCO KH Engineering) hebben hun handtekening gezet onder een nieuw 3-jarig contract. Deze contractverlenging is het resultaat van de succesvolle samenwerking van de beide organisaties onder leiding van o.a. Cees van der Ben (Shin-Etsu PVC) en Peter Nieuwersteeg (KH Engineering).

Aan het gehele Shin-Etsu PVC & KH Engineering team: van harte gefeliciteerd met deze prestatie en veel succes de komende jaren!

Shin-Etsu PVC contractverlenging

Meer nieuwsberichten:

De ATEX APK

De ATEX APK

De KH Engine; het digitale magazine van KH Engineering. Blijf op de hoogte van het nieuws, de ontwikkelingen en trends in de markt.

Lees meer
Nieuwsbrief Coronavirus (Covid-19)

Nieuwsbrief Coronavirus (Covid-19)

Het Coronavirus (COVID-19) treft ons allemaal in de dagelijkse werkzaamheden en vereist maatregelen om verspreiding te voorkomen. De gezondheid van onze medewerkers, klanten, relaties en partners blijft onze eerste prioriteit.

Lees meer


Wil je weten hoe het is om te werken bij KH Engineering?
Lees hier het verhaal van onze Senior electrical engineer, Nick Veraart.