Contractverlenging Shin-Etsu PVC

8 september 2021

Op maandag 6 september hebben Shin-Etsu PVC B.V. en KH Engineering de langdurige samenwerking opnieuw verlengd voor de multidisciplinaire project engineeringswerkzaamheden voor de locaties Botlek en Pernis. Rob van Melis (Operations Manager Shin-Etsu PVC) en Marc Steigenga (CCO KH Engineering) hebben hun handtekening gezet onder een nieuw 3-jarig contract. Deze contractverlenging is het resultaat van de succesvolle samenwerking van de beide organisaties onder leiding van o.a. Cees van der Ben (Shin-Etsu PVC) en Peter Nieuwersteeg (KH Engineering).

Aan het gehele Shin-Etsu PVC & KH Engineering team: van harte gefeliciteerd met deze prestatie en veel succes de komende jaren!

Shin-Etsu PVC contractverlenging

Meer nieuwsberichten:

De ATEX APK

De ATEX APK

De KH Engine; het digitale magazine van KH Engineering. Blijf op de hoogte van het nieuws, de ontwikkelingen en trends in de markt.

Lees meer
Nieuwsbrief Coronavirus (Covid-19)

Nieuwsbrief Coronavirus (Covid-19)

Het Coronavirus (COVID-19) treft ons allemaal in de dagelijkse werkzaamheden en vereist maatregelen om verspreiding te voorkomen. De gezondheid van onze medewerkers, klanten, relaties en partners blijft onze eerste prioriteit.

Lees meer