KH Engineering verwelkomt nieuwe Business Unit Managers in Antwerpen en Amsterdam

13 maart 2024

Met enthousiasme kondigt KH Engineering de aanstelling van twee nieuwe Business Unit Managers aan voor onze vestigingen in Antwerpen en Amsterdam. Deze strategische versterking van ons managementteam is een belangrijke stap vooruit in onze voortdurende inzet voor het creëren van innovatieve en duurzame oplossingen voor mens, markt en milieu.

Antwerpen
Dieter Hasevoets vervult per 8 januari 2024 de rol van Business Unit Manager van onze vestiging in Antwerpen. Dieters strategische visie en uitgebreide ervaring in de energie- en productiemarkt geven een frisse impuls aan onze commerciële activiteiten en doelstellingen van onze Antwerpse vestiging.

‘Met decennia ervaring in complexe industriële projecten en de flexibiliteit om snel aan te passen aan de veranderende marktbehoeften, zie ik een mooie toekomst voor KH Engineering. Ik kijk ernaar uit om samen met mijn collega’s onze groei verder te stimuleren, zowel in nieuwe marktsectoren als in onze value proposition. Ons doel is om onze klanten vanaf de conceptfase tot en met de uitvoeringsfase (EPCm) nog proactiever te ondersteunen in innovatieve en toekomstbestendige projecten die bijdragen aan een betere wereld’, aldus Dieter.

Amsterdam
In Amsterdam vervult Cor Klaassen per 4 maart 2024 de functie van Business Unit Manager. Met zijn jarenlange ervaring in strategische en commerciële functies bij ingenieursbureaus, zal Cor bijdragen aan het versterken van de commerciële aanwezigheid van onze Amsterdamse vestiging en het realiseren van onze ambities.

Cor: ‘De kans om samen met onze nationale en internationale klanten en de betrokken, deskundige collega’s van KH Engineering aan verdere innovatie en duurzaamheid in de industrie te werken, motiveert mij enorm. KH Engineering streeft ernaar een duurzamere en schonere wereld achter te laten voor toekomstige generaties, en ik ben trots dat ik aan deze ambitie mag bijdragen.’

Nieuwe successen en groei
Marc Steigenga, CEO van KH Engineering, is enthousiast over de versterking van het managementteam: ‘We zijn verheugd om Dieter en Cor te verwelkomen in ons team. Met hun uitgebreide ervaring en expertise zullen Dieter en Cor samen met ons bouwen aan nieuwe successen en groei binnen onze vestigingen in Antwerpen en Amsterdam.’

Wij kijken uit naar de samenwerking en wensen Dieter en Cor veel succes in hun nieuwe functies!

Benieuwd naar de mogelijkheden die onze vestigingen in Antwerpen en Amsterdam bieden? Neem contact op met Dieter Hasevoets (dieter.hasevoets@khe.eu) voor onze Antwerpse vestiging en met Cor Klaassen (cor.klaassen@khe.eu) voor onze Amsterdamse vestiging.

Dieter Hasevoets

Cor Klaassen

Meer nieuwsberichten:

Strategisch partnerschap tussen Neste en KH Engineering

Strategisch partnerschap tussen Neste en KH Engineering

Neste is een strategisch partnerschap aangegaan met KH Engineering voor multidisciplinaire engineeringswerkzaamheden in Nederland. Deze raamovereenkomst bundelt de krachten van de twee bedrijven en markeert een belangrijke stap in de samenwerking.

Lees meer
De ATEX APK

De ATEX APK

De KH Engine; het digitale magazine van KH Engineering. Blijf op de hoogte van het nieuws, de ontwikkelingen en trends in de markt.

Lees meer
Nieuwsbrief Coronavirus (Covid-19)

Nieuwsbrief Coronavirus (Covid-19)

Het Coronavirus (COVID-19) treft ons allemaal in de dagelijkse werkzaamheden en vereist maatregelen om verspreiding te voorkomen. De gezondheid van onze medewerkers, klanten, relaties en partners blijft onze eerste prioriteit.

Lees meer
World Day for Safety and Health at work

World Day for Safety and Health at work

KH Engineering heeft veiligheid hoog op de agenda staan. Op zaterdag 28 april is het World Day for Safety and Health at work. Deze dag wordt sinds 2003 door de International Labour Organization (ILO), een agentschap van de VN, georganiseerd.

Lees meer
Een geslaagde samenwerking

Een geslaagde samenwerking

Tijdens de ontwikkeling van de RDM Training Plant is KH Engineering nauw betrokken geweest vanaf het concept tot aan de oplevering.

Lees meer