New Energy & Infrastructure: The next step

6 juli 2023

Serdar Erdag vervult per 1 juli de nieuwe rol als Accountmanager van de New Energy & Infrastructure groep binnen KH Engineering. Dit om verdere invulling te geven aan onze missie om met onze kennis, ervaring en technologie innovatieve en duurzame oplossingen te creëren voor mensen, de markt en het milieu. 

Serdar wordt de ‘linking pin’ tussen klanten, technologie-ontwikkelaars en KH Engineering op gebied van New Energy projecten. In deze rol is hij verantwoordelijk voor het analyseren van de markt, de klanten en hun uitdagingen. Dit vertaalt hij in nieuwe ideeën en projecten op het gebied van de energietransitie. Serdar neemt hiermee de taken over van Harry Lenten.

‘Ik ben klantgericht en vertel graag het verhaal achter de waardepropositie. Samen met klanten ga ik op zoek naar nieuwe kansen op het gebied van New Energy en creëer graag nieuwe samenwerkingen. In de afgelopen jaren heb ik samen met technologieontwikkelaars een aantal nieuwe ideeën ontwikkeld en geïmplementeerd voor nieuwe klanten.’ – Serdar

OVER SERDAR
Met meer dan 15 jaar ervaring in de procesindustrie is Serdar een ervaren professional met een brede achtergrond. Hij is betrokken geweest bij verschillende fasen van projecten, van haalbaarheidsstudies, het definiëren van een business case tot en met de realisatiefase. Daarnaast werkt hij regelmatig samen met R&D-bedrijven en universiteiten. In de afgelopen ruim 8 jaar heeft Serdar meerdere projecten uitgevoerd en leidinggegeven aan multidisciplinaire teams binnen verschillende projecten.

ENERGIETRANSITIE OPLOSSINGEN
In het algemeen gesteld is het streven om niet natuurlijke CO2-emissies in 2050 te reduceren met 95% ten opzichte van 1990 (carbon-transitie). Op dit moment is er voor onze klanten een ruime keuze aan oplossingen om aan de richtlijnen te voldoen. De NE&I groep ondersteunt klanten bij het bereiken van hun strategische klimaatdoelstellingen. Denk hierbij aan het verminderen van de afvalproductie, de productie van hernieuwbare en groene energie, en de verbetering en vermindering van het verbruik van nutsvoorzieningen.

Klik hier voor meer informatie over de New Energy & Infrastructure groep of neem contact op met Serdar Erdag.

Serdar Erdag (Account Manager New Energy & Infrastructure)

Meer nieuwsberichten:

Strategisch partnerschap tussen Neste en KH Engineering

Strategisch partnerschap tussen Neste en KH Engineering

Neste is een strategisch partnerschap aangegaan met KH Engineering voor multidisciplinaire engineeringswerkzaamheden in Nederland. Deze raamovereenkomst bundelt de krachten van de twee bedrijven en markeert een belangrijke stap in de samenwerking.

Lees meer
De ATEX APK

De ATEX APK

De KH Engine; het digitale magazine van KH Engineering. Blijf op de hoogte van het nieuws, de ontwikkelingen en trends in de markt.

Lees meer
Nieuwsbrief Coronavirus (Covid-19)

Nieuwsbrief Coronavirus (Covid-19)

Het Coronavirus (COVID-19) treft ons allemaal in de dagelijkse werkzaamheden en vereist maatregelen om verspreiding te voorkomen. De gezondheid van onze medewerkers, klanten, relaties en partners blijft onze eerste prioriteit.

Lees meer
World Day for Safety and Health at work

World Day for Safety and Health at work

KH Engineering heeft veiligheid hoog op de agenda staan. Op zaterdag 28 april is het World Day for Safety and Health at work. Deze dag wordt sinds 2003 door de International Labour Organization (ILO), een agentschap van de VN, georganiseerd.

Lees meer
Een geslaagde samenwerking

Een geslaagde samenwerking

Tijdens de ontwikkeling van de RDM Training Plant is KH Engineering nauw betrokken geweest vanaf het concept tot aan de oplevering.

Lees meer