Marc Steigenga nieuwe CEO bij KH Engineering

8 maart 2023

Willem Pronk draagt als CEO per 3 april 2023 zijn functie bij KH Engineering en SMART AIS over aan zijn opvolger Marc Steigenga. Bij het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd zal hij na 6 jaar in de functie van CEO vanuit de groep een adviserende rol blijven vervullen.

De komende tijd zal in het teken staan van overdragen en verder richting geven aan het business plan met de daarbij behorende strategische doelstellingen. ‘Marc kent de business en voelt de veranderingen in de markt goed aan. Hij versterkt hiermee het ondernemende ingenieursbureau KH Engineering en Smart AIS in de volle breedte’, zegt Willem.

Het is fantastisch dat Willem dit jaar nog actief blijft voor KH Engineering in een adviserende rol’, geeft Marc aan. ‘Maar in de eerste plaats wil ik Willem bedanken voor de groei en stabiliteit die hij als CEO voor onze onderneming heeft gerealiseerd. Sinds mijn start bij KH Engineering werken we heel prettig samen. Mijn ambitie is om met KH Engineering te bouwen aan een duurzame wereld met zorg en aandacht voor mens, markt en milieu.’

Groei
Door groei, innovatie en het leveren van hoogwaardige technische ingenieursdiensten voor de industriële en publieke markten heeft KH Engineering in de afgelopen jaren een sterke positie opgebouwd. Onze onderneming is in de afgelopen jaren sterk gegroeid wat betreft volume, maar ook zeker wat betreft kennis en kunde. Dit met behoud van onze herkenbare cultuur en kernwaarden.

Innovatie
Wat innovaties betreft mogen we zeer tevreden zijn en we zijn gedreven om deze verder te ontwikkelen binnen onze ondernemingen. Onze engineers helpen industriële opdrachtgevers om hun klimaatdoelen te realiseren. We ontwikkelen oplossingen voor energiebesparing, de overstap op hernieuwbare brandstoffen en grondstoffen, het verminderen van CO2-uitstoot en het maken van nieuwe producten op basis van recycling. Met deze services zijn we klaar voor de toekomstige behoeftes van onze opdrachtgevers.

De toekomst
Met onze kennis, ervaring en technologie bieden we innovatieve en duurzame oplossingen. Wij dragen graag bij aan de energietransitie van onze industriële klanten. Dit doen wij door intensief met hen samen te werken aan een transitie roadmap en projectmatig de concepten in de praktijk te realiseren. ‘Wij bouwen daarmee aan een duurzame wereld door creatieve ideeën om te zetten naar praktische oplossingen’, geeft Marc aan. ‘Dit kan vanaf conceptuele vraagstukken tot aan de volledige voorbereiding en begeleiding van industriële projecten.’ Met deze concrete invulling maken we samen met onze klanten de ambitieuze doelstellingen daadwerkelijk waar.

Voor meer informatie, neem contact op met Claire Doorschodt (Marketing & PR Officer) via deze link.

V.l.n.r. Willem Pronk (huidige CEO) en Marc Steigenga (nieuwe CEO)

Meer nieuwsberichten:

Strategisch partnerschap tussen Neste en KH Engineering

Strategisch partnerschap tussen Neste en KH Engineering

Neste is een strategisch partnerschap aangegaan met KH Engineering voor multidisciplinaire engineeringswerkzaamheden in Nederland. Deze raamovereenkomst bundelt de krachten van de twee bedrijven en markeert een belangrijke stap in de samenwerking.

Lees meer
De ATEX APK

De ATEX APK

De KH Engine; het digitale magazine van KH Engineering. Blijf op de hoogte van het nieuws, de ontwikkelingen en trends in de markt.

Lees meer
Nieuwsbrief Coronavirus (Covid-19)

Nieuwsbrief Coronavirus (Covid-19)

Het Coronavirus (COVID-19) treft ons allemaal in de dagelijkse werkzaamheden en vereist maatregelen om verspreiding te voorkomen. De gezondheid van onze medewerkers, klanten, relaties en partners blijft onze eerste prioriteit.

Lees meer
World Day for Safety and Health at work

World Day for Safety and Health at work

KH Engineering heeft veiligheid hoog op de agenda staan. Op zaterdag 28 april is het World Day for Safety and Health at work. Deze dag wordt sinds 2003 door de International Labour Organization (ILO), een agentschap van de VN, georganiseerd.

Lees meer
Een geslaagde samenwerking

Een geslaagde samenwerking

Tijdens de ontwikkeling van de RDM Training Plant is KH Engineering nauw betrokken geweest vanaf het concept tot aan de oplevering.

Lees meer