Lifetime

Door het verlengen van de levensduur van assets, worden afschrijvingen en voorzieningen substantieel geoptimaliseerd op de financiële balans. Voor de opdrachtgever is dit een valide management instrument om een betere balanspositie te creëren en verbeterde bedrijfsresultaten te boeken. KH Engineering levert een praktisch ontwerp, een budget raming en begeleidt de implementatie van Lifetime projecten. Samen stemmen we de gewenste onderhoudsstrategie en de wijze van bedrijfsvoering af.

Benieuwd naar de mogelijkheden die KH Engineering kan bieden bij het verlengen en optimaliseren van de levensduur van jouw assets? Neem direct contact op met onze Lifetime vertegenwoordiger.


Ronald den Toom
| Sales Manager

Lifetime

Asset Management

Door de inzet van asset management blijf je efficiënt werken, verhoog je de bedrijfszekerheid en houd je veiligheid- en milieu aspecten op gewenst niveau. De aandacht voor grote investeringen in nieuwe assets verschuiven steeds meer naar het continu aanpassen en verbeteren van bestaande assets. KH Engineering levert een praktisch ontwerp, een budget raming en begeleid de implementatie van Lifetime projecten. Prioriteiten in productie, onderhoud, milieu- en leveringsdoelstellingen worden verwerkt in een geïntegreerd programma voor het uitvoeren van de diverse projecten. Samen stemmen we de gewenste onderhoudsstrategie en de wijze van bedrijfsvoering af. Door integraliteit toe te passen vanaf de eerste studie tot aan de uitvoering van projecten, brengen we jouw assets en operatie in een nieuwe lifecycle.

Succesvolle project aanpak

Het creëren van een langere levensduur van bestaande assets, welke aan het einde zijn van hun economische levensduur, biedt een kans om op korte termijn storingen te voorkomen. Op middellange termijn kun je een meer efficiënte bedrijfsvoering realiseren of op lange termijn een meer verantwoorde strategische keuze maken voor geheel nieuwe assets. KH Engineering zorgt ervoor dat jouw assets worden aangepast en klaar zijn voor de toekomst.

Er worden specifieke projectmethodes toegepast om de doelstellingen van de opdrachtgever te behalen. Deze projectaanpak levert transparantie in de voortgangrapportage van het ontwerp, het budget en de bouwbegeleiding. Zo voeren wij projecten uit op gebied van vervanging van proces installaties of besturingssystemen (revamp) en capaciteits vergroting (debottlenecking).

Expertise

Bij het ‘slim ontwerpen’ van nieuwe assets besteedt KH Engineering veel aandacht aan een onderhoudsvriendelijk en onderhoudsarm ontwerp, minimaal ruimtebeslag, het bepalen van de optimale ontwerpcondities en aan het maken van de juiste materiaalkeuzes. Thema’s als betrouwbaarheid- of bedrijfszekerheid, levensduurverlenging, asset management worden door KH Engineering verder vormgegeven.

Wij leveren een veilig en praktisch ontwerp met kennis van de operatie van de installaties, compleet met budget raming. De bouw en verbouwingen worden integraal begeleidt en met zorg opgeleverd.

 

Als de verwachtte toekomstige klant- en marktontwikkelingen daar aanleiding toe geven zal KH Engineering indien mogelijk streven naar een upgradebaar en/of modulair ontwerp.

Resultaten

Samen met KH Engineering:

  • Realiseer je een lifetime-strategie
  • Verkrijg je transparantie en helderheid door integrale uitvoering van projecten
  • Verleng je de levensduur van jouw asset

Contact

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden in ondersteunende services van KH Engineering omtrent Lifetime en wil je de levensduur van jouw assets verlengen en optimaliseren tegen verantwoorde operationele kosten? Neem contact met ons op voor aanvullende informatie of het maken van een afspraak.

‘Ik wil de levensduur van mijn asset verlengen en optimaliseren tegen verantwoorde operationele kosten’


New business

Safety & Compliance