KH Engineering breidt managementteam uit met een Chief Commercial Officer voor Nederland en België

26 november 2020

Schiedam, november 2020 – KH Engineering heeft Marc Steigenga (54), aangesteld als Chief Commercial Officer voor Nederland en België. Steigenga zal per 1 januari 2021 aan de slag gaan bij zijn nieuwe werkgever en zal zich voornamelijk bezig houden met de commercieel strategische ontwikkeling van de organisatie en de relatie met klanten.

Met de jarenlange marktkennis van Steigenga zal hij samen met zijn team zorgen voor verdere professionalisering van KH Engineering op het gebied van commerciële strategie, ontwikkeling, marketing en communicatie. In zijn functie heeft hij de verantwoordelijkheid voor het vertalen van de dynamische ontwikkelingen in de markt naar services langs de klantsituaties New Business, Safety & Compliance en LifeTime. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het onderhouden en verder uitbouwen van de relaties met klanten.

‘Samen met mijn team wil ik bij KH Engineering nog meer inspelen op de veranderde marktvraag in de Life Consumer, New Energy & Infrastructure, Storage & Logistics, Chemical en Hydrocarbon markt. De strategie en klantbehoefte meer op elkaar laten aansluiten, het ontwikkelen van nieuwe services en deze breed communiceren’, aldus Marc Steigenga.

Willem Pronk, CEO van KH Engineering, is erg te spreken over de komst van Marc Steigenga bij het team: “Wij zijn erg enthousiast over de komst van Marc. Hij is een ervaren man en ik ben ervan overtuigd dat hij met zijn gemotiveerde en enthousiaste houding het managementteam op een positieve manier zal versterken“.

Marc Steigenga is afkomstig van een industrieel ingenieursbureau, waar hij in de afgelopen 11 jaar als algemeen directeur met zijn team een mooie omzetgroei heeft gerealiseerd en de organisatie breed heeft gepositioneerd in de markt. Daarvoor heeft Steigenga 7 jaar ervaring op gedaan bij een toeleverancier van technische componenten voor de industrie en machinebouw.

KH Engineering
Als multidisciplinaire full-service ingenieursbureau ondersteunt KH Engineering opdrachtgevers wereldwijd in de ontwikkeling van projecten. Wij onderscheiden ons vanwege de pragmatische aanpak, de brede technologische kennis van onze collega’s en het realiseren van complete projecten. Deze variëren van front-end tot aan engineering, inkoop en constructie management (EPCm) services voor nationale- en internationale opdrachtgevers. KH Engineering is, als onderdeel van de beursgenoteerde Ludan Group, in staat extra capaciteit toe te voegen en de dynamiek van de projectomvang bij opdrachtgevers in te vullen voor specifieke markten. Validatie engineering en het advies bij uitvoering van milieu technische vraagstukken zijn hierbij kerncompetenties.

Informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Claire Doorschodt (woordvoerder), telefoonnummer +31621892562 of e-mail claire.doorschodt@khe.eu.

Meer nieuwsberichten:

Strategisch partnerschap tussen Neste en KH Engineering

Strategisch partnerschap tussen Neste en KH Engineering

Neste is een strategisch partnerschap aangegaan met KH Engineering voor multidisciplinaire engineeringswerkzaamheden in Nederland. Deze raamovereenkomst bundelt de krachten van de twee bedrijven en markeert een belangrijke stap in de samenwerking.

Lees meer
De ATEX APK

De ATEX APK

De KH Engine; het digitale magazine van KH Engineering. Blijf op de hoogte van het nieuws, de ontwikkelingen en trends in de markt.

Lees meer
Nieuwsbrief Coronavirus (Covid-19)

Nieuwsbrief Coronavirus (Covid-19)

Het Coronavirus (COVID-19) treft ons allemaal in de dagelijkse werkzaamheden en vereist maatregelen om verspreiding te voorkomen. De gezondheid van onze medewerkers, klanten, relaties en partners blijft onze eerste prioriteit.

Lees meer
World Day for Safety and Health at work

World Day for Safety and Health at work

KH Engineering heeft veiligheid hoog op de agenda staan. Op zaterdag 28 april is het World Day for Safety and Health at work. Deze dag wordt sinds 2003 door de International Labour Organization (ILO), een agentschap van de VN, georganiseerd.

Lees meer
Een geslaagde samenwerking

Een geslaagde samenwerking

Tijdens de ontwikkeling van de RDM Training Plant is KH Engineering nauw betrokken geweest vanaf het concept tot aan de oplevering.

Lees meer