KH Engineering behaalt ISO 27001 certificering

30 mei 2024

Wij zijn trots om te delen dat wij, samen met onze zusterorganisatie Smart Asset Integrity Solutions, de ISO 27001 certificering hebben behaald. Deze mijlpaal onderstreept onze toewijding aan het waarborgen van de hoogste normen op het gebied van informatiebeveiliging en gegevensbescherming, en is het resultaat van de inzet en het harde werk van ons team.

Wat is ISO 27001?
ISO 27001 is een internationaal erkende norm voor informatiebeveiligingsmanagement. Deze norm stelt eisen aan het opzetten, implementeren, onderhouden en continu verbeteren van een Information Security Management System (ISMS). Het doel van ISO 27001 is om ervoor te zorgen dat organisaties hun informatiebeveiligingsrisico’s effectief beheersen en de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van informatie waarborgen en voortdurend verbeteren.

Voordelen voor klanten en partners
Voor onze klanten en partners betekent de ISO 27001 certificering dat hun gegevens bij ons in veilige handen zijn. Het biedt hen de zekerheid dat wij aan de hoogste normen voor informatiebeveiliging voldoen en dat wij ons hier voortdurend voor blijven inzetten. Door onze verantwoordelijkheid serieus te nemen en vooruitziend en inzichtelijk te handelen, zijn wij in staat om toekomstbestendige oplossingen te bieden.

Waarborgen van vertrouwelijkheid en integriteit
‘Het behalen van de ISO 27001 certificering is een belangrijke mijlpaal voor KH Engineering’, zegt Perry Nagelkerken, CFO bij KH Engineering. ‘Het bevestigt onze inzet voor informatiebeveiliging en toont aan dat wij in staat zijn de vertrouwelijkheid en integriteit van de gegevens van onze klanten en partners te waarborgen. Dit biedt gemoedsrust in een steeds veranderende digitale wereld. Met de certificering kunnen wij onze klanten nog beter ondersteunen met innovatieve en duurzame oplossingen.’

Voor meer informatie over onze ISO 27001 certificering kun je contact opnemen met Ewald Coenraad, Information Security Officer bij KH Engineering.

Meer nieuwsberichten:

Strategisch partnerschap tussen Neste en KH Engineering

Strategisch partnerschap tussen Neste en KH Engineering

Neste is een strategisch partnerschap aangegaan met KH Engineering voor multidisciplinaire engineeringswerkzaamheden in Nederland. Deze raamovereenkomst bundelt de krachten van de twee bedrijven en markeert een belangrijke stap in de samenwerking.

Lees meer
De ATEX APK

De ATEX APK

De KH Engine; het digitale magazine van KH Engineering. Blijf op de hoogte van het nieuws, de ontwikkelingen en trends in de markt.

Lees meer
Nieuwsbrief Coronavirus (Covid-19)

Nieuwsbrief Coronavirus (Covid-19)

Het Coronavirus (COVID-19) treft ons allemaal in de dagelijkse werkzaamheden en vereist maatregelen om verspreiding te voorkomen. De gezondheid van onze medewerkers, klanten, relaties en partners blijft onze eerste prioriteit.

Lees meer
World Day for Safety and Health at work

World Day for Safety and Health at work

KH Engineering heeft veiligheid hoog op de agenda staan. Op zaterdag 28 april is het World Day for Safety and Health at work. Deze dag wordt sinds 2003 door de International Labour Organization (ILO), een agentschap van de VN, georganiseerd.

Lees meer
Een geslaagde samenwerking

Een geslaagde samenwerking

Tijdens de ontwikkeling van de RDM Training Plant is KH Engineering nauw betrokken geweest vanaf het concept tot aan de oplevering.

Lees meer