Interview KH Engineering in het magazine In Good Company (IGC)

14 juli 2021

Per 1 april 2021 is KH Engineering lid geworden van de Koninklijke Industrieele Groote Club. De Club herleidt haar tot de patriottische leesgezelschappen halverwege de 18e eeuw. Via diverse ontwikkelingen en fusies is in 1975 de naam Industrieele Groote Club tot stand gekomen door een fusie tussen de Industrieele Club en De Groote Club ‘Doctrina et Amicitia’. In 2013 heeft de Club het predicaat Koninklijk gekregen.

Het businessnetwerk heeft ongeveer 1500 ledenen en het doel van de Club is het sociaal verkeer tussen gelijkgestemden stimuleren en zakelijke en maatschappelijke interesses bij elkaar brengen. Het is ook dé plek waar je kunt vergaderen, lunchen of ontspannen samen met leden en vrienden. In het magazine ‘In Good Company’ van de Club geven Willem Pronk (CEO) en Marc Steigenga (CCO) als nieuwe leden een mooi interview. Lees hier het interview. Voor meer informatie over het netwerk: https://igc.nl/club.

Meer nieuwsberichten:

Strategisch partnerschap tussen Neste en KH Engineering

Strategisch partnerschap tussen Neste en KH Engineering

Neste is een strategisch partnerschap aangegaan met KH Engineering voor multidisciplinaire engineeringswerkzaamheden in Nederland. Deze raamovereenkomst bundelt de krachten van de twee bedrijven en markeert een belangrijke stap in de samenwerking.

Lees meer
De ATEX APK

De ATEX APK

De KH Engine; het digitale magazine van KH Engineering. Blijf op de hoogte van het nieuws, de ontwikkelingen en trends in de markt.

Lees meer
Nieuwsbrief Coronavirus (Covid-19)

Nieuwsbrief Coronavirus (Covid-19)

Het Coronavirus (COVID-19) treft ons allemaal in de dagelijkse werkzaamheden en vereist maatregelen om verspreiding te voorkomen. De gezondheid van onze medewerkers, klanten, relaties en partners blijft onze eerste prioriteit.

Lees meer
World Day for Safety and Health at work

World Day for Safety and Health at work

KH Engineering heeft veiligheid hoog op de agenda staan. Op zaterdag 28 april is het World Day for Safety and Health at work. Deze dag wordt sinds 2003 door de International Labour Organization (ILO), een agentschap van de VN, georganiseerd.

Lees meer
Een geslaagde samenwerking

Een geslaagde samenwerking

Tijdens de ontwikkeling van de RDM Training Plant is KH Engineering nauw betrokken geweest vanaf het concept tot aan de oplevering.

Lees meer