Masters in Engineering

Als ingenieursbureau leveren wij u een voorspelbaar en transparant project, van advies tot aan project-implementatie. Met een veilig en pragmatisch ontwerp realiseren wij uw projectdoelstellingen, waarbij de haalbaarheid, de juiste teamsamenstelling én de samenwerkingsvorm met de opdrachtgever onze prioriteit heeft. Binnen deze dynamische omgeving met ruimte voor optimalisatie en integratie, leveren onze professionals alle technische disciplines en consulting services. KH Engineering is uw ingenieursbureau voor een succesvolle en langdurige samenwerking.

New business

‘Ik heb een opportunity en zoek onderbouwingen voor mijn business case’

Safety & Compliance

‘Ik wil een duurzame en veilige installatie met focus op mens en milieu’

Lifetime

‘Ik wil de levensduur van mijn asset verlengen en optimaliseren tegen verantwoorde operationele kosten’

Een unieke en onderscheidende project aanpak

Korte business beslissingstijden eisen een snelle reactie en pro activiteit. ‘Denken en Doen’ wordt door ons daadkrachtig georganiseerd. Klanten waarderen onze pragmatische aanpak, welke de basis vormt van onze dienstverlening en het succes voor de continuïteit van uw project is.

Binnen onze portfolio realiseren wij van onderhoud gedreven projecten tot grotere investeringsprojecten, waarbij veiligheid vanaf initiatie tot en met bedrijfsvoering centraal staat. KH Engineering levert de kennis, capaciteit en ervaring voor uw new business, safety & compliance of lifetime vraagstukken.

Magazine

White paper

Pharma benchmark

Onze projecten

Uitbreiding van de terminalcapaciteit voor Neste

Uitbreiding van de terminalcapaciteit voor Neste

De opslagcapaciteit van de Neste Terminal Rotterdam moest worden uitgebreid om de doelstellingen voor de benodigde grondstoffen op lange termijn te bereiken. KH Engineering heeft de engineering, procurement en het constructiemanagement (EPCm) in dit project verzorgd.