Hercertificering ISO 9001:2015

26 juni 2020

De afgelopen week is KH Engineering intensief geaudit door Lloyds voor de hercertificering van de ISO9001:2015. De collega’s van de disciplines van alle drie de kantoren zijn geinterviewd. Dit ging via videobellen of in uitzonderlijke gevallen fysiek op kantoor. Deze nieuwe ervaring is de auditor en ons goed bevallen. We hebben met deze manier van auditen bewezen dat we onze geautomatiseerde processen op orde hebben.

De conclusie van de 2 auditoren was dan ook dat er geen non-conformities zijn geconstateerd en KH Engineering weer voor 3 jaar verzekerd is van het ISO9001:2015 certificaat. De positieve feedback die we mochten ontvangen was dat KH op alle fronten uitstraalt continue te willen verbeteren. Diverse automatiseringsprojecten zijn succesvol doorgevoerd en diverse plannen voor interne projecten zijn onderdeel van het OpEx programma voor de komende jaren.

Naast de auditoren, zijn er ook steeds meer klanten die aangeven gebruik te willen maken van onze geautomatiseerde processen om samen te werken (link naar KH Engine artikel project portals). Wij zijn blij met het behaalde succes en danken alle collega’s voor hun inzet!

 

Meer nieuwsberichten:

Strategisch partnerschap tussen Neste en KH Engineering

Strategisch partnerschap tussen Neste en KH Engineering

Neste is een strategisch partnerschap aangegaan met KH Engineering voor multidisciplinaire engineeringswerkzaamheden in Nederland. Deze raamovereenkomst bundelt de krachten van de twee bedrijven en markeert een belangrijke stap in de samenwerking.

Lees meer
De ATEX APK

De ATEX APK

De KH Engine; het digitale magazine van KH Engineering. Blijf op de hoogte van het nieuws, de ontwikkelingen en trends in de markt.

Lees meer
Nieuwsbrief Coronavirus (Covid-19)

Nieuwsbrief Coronavirus (Covid-19)

Het Coronavirus (COVID-19) treft ons allemaal in de dagelijkse werkzaamheden en vereist maatregelen om verspreiding te voorkomen. De gezondheid van onze medewerkers, klanten, relaties en partners blijft onze eerste prioriteit.

Lees meer
World Day for Safety and Health at work

World Day for Safety and Health at work

KH Engineering heeft veiligheid hoog op de agenda staan. Op zaterdag 28 april is het World Day for Safety and Health at work. Deze dag wordt sinds 2003 door de International Labour Organization (ILO), een agentschap van de VN, georganiseerd.

Lees meer
Een geslaagde samenwerking

Een geslaagde samenwerking

Tijdens de ontwikkeling van de RDM Training Plant is KH Engineering nauw betrokken geweest vanaf het concept tot aan de oplevering.

Lees meer