Geregistreerd FPAL leverancier

28 maart 2019

Het doel van het FPAL platform is om de opdrachtgevers en leveranciers in de Olie & Gas industrie bij elkaar te brengen. Het platform faciliteert bij de promotie van contractleveringen en verbetert de bedrijfsprestaties.

KH Engineering is een gecertificeerde FPAL leverancier en we kunnen met trots mededelen dat we de verlenging van ons certifcaat hebben behaald. We zijn op het FPAL platform te vinden onder het registratie nummer 10052571.

Voor meer informatie over FPAL www.achilles.com/community/fpal
Voor meer informatie over onze registratie, neem contact op met joyce.visee@khe.eu of claire.doorschodt@khe.eu.

Meer nieuwsberichten:

Strategisch partnerschap tussen Neste en KH Engineering

Strategisch partnerschap tussen Neste en KH Engineering

Neste is een strategisch partnerschap aangegaan met KH Engineering voor multidisciplinaire engineeringswerkzaamheden in Nederland. Deze raamovereenkomst bundelt de krachten van de twee bedrijven en markeert een belangrijke stap in de samenwerking.

Lees meer
De ATEX APK

De ATEX APK

De KH Engine; het digitale magazine van KH Engineering. Blijf op de hoogte van het nieuws, de ontwikkelingen en trends in de markt.

Lees meer
Nieuwsbrief Coronavirus (Covid-19)

Nieuwsbrief Coronavirus (Covid-19)

Het Coronavirus (COVID-19) treft ons allemaal in de dagelijkse werkzaamheden en vereist maatregelen om verspreiding te voorkomen. De gezondheid van onze medewerkers, klanten, relaties en partners blijft onze eerste prioriteit.

Lees meer
World Day for Safety and Health at work

World Day for Safety and Health at work

KH Engineering heeft veiligheid hoog op de agenda staan. Op zaterdag 28 april is het World Day for Safety and Health at work. Deze dag wordt sinds 2003 door de International Labour Organization (ILO), een agentschap van de VN, georganiseerd.

Lees meer
Een geslaagde samenwerking

Een geslaagde samenwerking

Tijdens de ontwikkeling van de RDM Training Plant is KH Engineering nauw betrokken geweest vanaf het concept tot aan de oplevering.

Lees meer