Doe mee aan de Fiets naar je Werk Dag!

21 mei 2019

Begin fris aan je werkdag op donderdag 23 mei 2019. KH Engineering support de landelijke Fiets naar je Werk Dag door haar collega’s te motiveren om samen en met vele anderen naar het werk te fietsen. Fietsen is gezond én goed voor het milieu. Dus laat op 23 mei je auto of openbaar vervoer voor wat het is en kom gewoon op de fiets. De KH collega’s op locatie worden aangemoedigd de KH fiets te pakken!

Hoe werkt het?
De dag wordt georganiseerd door FiscFree®. Ga naar www.fietsnaarjewerkdag.nl en meld je direct aan. Bij aanmelding vul je naast je gegevens ook het aantal kilometers in dat je gaat fietsen. Je maakt met je deelname kans op mooie prijzen. De hoofdprijs is een splinternieuwe Cortina Common 7V met fietsverzekering. Nieuw is dat je dit jaar ook de besparing op je autokosten kunt doneren aan Cycling Out of Poverty (CooP-Africa). Dit bedrag kun je vervolgens doneren aan Coop-Africa, maar dat hoeft natuurlijk niet. Cycling out of Poverty Cycling out of Poverty zorgt ervoor dat boeren en kleine ondernemers in Kenia en Oeganda letterlijk en figuurlijk in het zadel worden geholpen. Voor meer informatie over deze dag, check de flyer.

Meer nieuwsberichten:

Strategisch partnerschap tussen Neste en KH Engineering

Strategisch partnerschap tussen Neste en KH Engineering

Neste is een strategisch partnerschap aangegaan met KH Engineering voor multidisciplinaire engineeringswerkzaamheden in Nederland. Deze raamovereenkomst bundelt de krachten van de twee bedrijven en markeert een belangrijke stap in de samenwerking.

Lees meer
De ATEX APK

De ATEX APK

De KH Engine; het digitale magazine van KH Engineering. Blijf op de hoogte van het nieuws, de ontwikkelingen en trends in de markt.

Lees meer
Nieuwsbrief Coronavirus (Covid-19)

Nieuwsbrief Coronavirus (Covid-19)

Het Coronavirus (COVID-19) treft ons allemaal in de dagelijkse werkzaamheden en vereist maatregelen om verspreiding te voorkomen. De gezondheid van onze medewerkers, klanten, relaties en partners blijft onze eerste prioriteit.

Lees meer
World Day for Safety and Health at work

World Day for Safety and Health at work

KH Engineering heeft veiligheid hoog op de agenda staan. Op zaterdag 28 april is het World Day for Safety and Health at work. Deze dag wordt sinds 2003 door de International Labour Organization (ILO), een agentschap van de VN, georganiseerd.

Lees meer
Een geslaagde samenwerking

Een geslaagde samenwerking

Tijdens de ontwikkeling van de RDM Training Plant is KH Engineering nauw betrokken geweest vanaf het concept tot aan de oplevering.

Lees meer