Eerste milestone voor het VSL project voor het nieuwe European Center for Flow Measurement.

28 maart 2022

Op vrijdag 18 maart 2022 werd de eerste paal van het nieuwe European Center for Flow Measurement de grond in geslagen ter ere van de realisatie van deze nieuwe VSL-faciliteit op de Maasvlakte in Rotterdam. Met deze nieuwe faciliteit zal de Europese markt ook in de toekomst toegang hebben tot onafhankelijke ijkingen, waarbij de herleidbaarheid tot nationale normen en de onafhankelijkheid van de juiste metingen van vloeistofmeters permanent gewaarborgd zullen zijn. Bovendien kunnen ze met deze nieuwe en geavanceerde installatie ook de vloeistofmeters voor de duurzame en hernieuwbare vloeistoffen kunnen meten en kalibreren. Op deze manier leveren ze een substantiële bijdrage aan de energietransitie.

KH Engineering is EPCm contractor en werkt met een integrated team aan dit project.

Voor dit greenfield project is KH Engineering als EPCm contractor verantwoordelijk voor de concept, basic- en detail engineering, procurement strategie en construction management. Met een integrated team zetten we met de klant en civiele contractor Van Alphen de basis neer voor dit mooie project. Wij zijn erg trots dat de bouw is gestart en kijken ernaar uit om later dit jaar de volgende mijlpalen en de definitieve nieuwe faciliteit te laten zien.

Voor meer informatie over het project: VSL celebrates start of construction new European Center for Flow Measurement | Vsl.nl

Shin-Etsu PVC contractverlenging

Meer nieuwsberichten:

Strategisch partnerschap tussen Neste en KH Engineering

Strategisch partnerschap tussen Neste en KH Engineering

Neste is een strategisch partnerschap aangegaan met KH Engineering voor multidisciplinaire engineeringswerkzaamheden in Nederland. Deze raamovereenkomst bundelt de krachten van de twee bedrijven en markeert een belangrijke stap in de samenwerking.

Lees meer
De ATEX APK

De ATEX APK

De KH Engine; het digitale magazine van KH Engineering. Blijf op de hoogte van het nieuws, de ontwikkelingen en trends in de markt.

Lees meer
Nieuwsbrief Coronavirus (Covid-19)

Nieuwsbrief Coronavirus (Covid-19)

Het Coronavirus (COVID-19) treft ons allemaal in de dagelijkse werkzaamheden en vereist maatregelen om verspreiding te voorkomen. De gezondheid van onze medewerkers, klanten, relaties en partners blijft onze eerste prioriteit.

Lees meer
World Day for Safety and Health at work

World Day for Safety and Health at work

KH Engineering heeft veiligheid hoog op de agenda staan. Op zaterdag 28 april is het World Day for Safety and Health at work. Deze dag wordt sinds 2003 door de International Labour Organization (ILO), een agentschap van de VN, georganiseerd.

Lees meer
Een geslaagde samenwerking

Een geslaagde samenwerking

Tijdens de ontwikkeling van de RDM Training Plant is KH Engineering nauw betrokken geweest vanaf het concept tot aan de oplevering.

Lees meer