Cyber Resilience Team maakt de industrie weerbaar tegen cyberaanvallen

18 februari 2021

Het CR-Team – Cyber Resilience Team is het onafhankelijke cyberbeveiligingsadviesbureau met een focus op het beveiligen van Industrial Automation & Control Systems (IACS).

Met een breed spectrum aan beveiligingsdiensten kunnen zij u helpen de continuïteit van uw activiteiten borgen en u te verdedigen tegen cyberincidenten. Door technische en organisatorische maatregelen kan naast IT ook uw OT-infrastructuur worden verbeterd. Onze cyber specialist Ewald Coenraad heeft jarenlange ervaring opgebouwd specifiek vanuit industrieel oogpunt. Hierdoor begrijpt hij de zorgen binnen uw bedrijf. Lees meer over cyber security in de KH Engine.

Meer nieuwsberichten:

Strategisch partnerschap tussen Neste en KH Engineering

Strategisch partnerschap tussen Neste en KH Engineering

Neste is een strategisch partnerschap aangegaan met KH Engineering voor multidisciplinaire engineeringswerkzaamheden in Nederland. Deze raamovereenkomst bundelt de krachten van de twee bedrijven en markeert een belangrijke stap in de samenwerking.

Lees meer
De ATEX APK

De ATEX APK

De KH Engine; het digitale magazine van KH Engineering. Blijf op de hoogte van het nieuws, de ontwikkelingen en trends in de markt.

Lees meer
Nieuwsbrief Coronavirus (Covid-19)

Nieuwsbrief Coronavirus (Covid-19)

Het Coronavirus (COVID-19) treft ons allemaal in de dagelijkse werkzaamheden en vereist maatregelen om verspreiding te voorkomen. De gezondheid van onze medewerkers, klanten, relaties en partners blijft onze eerste prioriteit.

Lees meer
World Day for Safety and Health at work

World Day for Safety and Health at work

KH Engineering heeft veiligheid hoog op de agenda staan. Op zaterdag 28 april is het World Day for Safety and Health at work. Deze dag wordt sinds 2003 door de International Labour Organization (ILO), een agentschap van de VN, georganiseerd.

Lees meer
Een geslaagde samenwerking

Een geslaagde samenwerking

Tijdens de ontwikkeling van de RDM Training Plant is KH Engineering nauw betrokken geweest vanaf het concept tot aan de oplevering.

Lees meer