70 jarig jubileum voor KH Engineering

1 juli 2019

Voor het 70 jarige jubileum van KH Engineering is er op zaterdag 20 juni een groots personeelsfeest georganiseerd in de Efteling. Het was een fantastische dag met alle collega’s en het was perfect Efteling weer!  De dag startte met de vrije toegang tot het park met de familie voor een dag in de Wereld vol Wonderen. Na de mogelijkheid om los te gaan in Baron 1898, de Python, Droomvlucht of Carnaval, verzamelde iedereen zich om 18:00 uur bij het Efteling theater voor een speciaal KH 70 jaar avondprogramma, inclusief diner. Na de groepsfoto was er speciaal voor KH een aquanura show met muziek van DJ Tiesto als perfecte slot van dit geweldige jubileumfeest.

De Personeelsvereniging en het management kijken er met veel plezier op deze dag terug.

Meer nieuwsberichten:

Strategisch partnerschap tussen Neste en KH Engineering

Strategisch partnerschap tussen Neste en KH Engineering

Neste is een strategisch partnerschap aangegaan met KH Engineering voor multidisciplinaire engineeringswerkzaamheden in Nederland. Deze raamovereenkomst bundelt de krachten van de twee bedrijven en markeert een belangrijke stap in de samenwerking.

Lees meer
De ATEX APK

De ATEX APK

De KH Engine; het digitale magazine van KH Engineering. Blijf op de hoogte van het nieuws, de ontwikkelingen en trends in de markt.

Lees meer
Nieuwsbrief Coronavirus (Covid-19)

Nieuwsbrief Coronavirus (Covid-19)

Het Coronavirus (COVID-19) treft ons allemaal in de dagelijkse werkzaamheden en vereist maatregelen om verspreiding te voorkomen. De gezondheid van onze medewerkers, klanten, relaties en partners blijft onze eerste prioriteit.

Lees meer
World Day for Safety and Health at work

World Day for Safety and Health at work

KH Engineering heeft veiligheid hoog op de agenda staan. Op zaterdag 28 april is het World Day for Safety and Health at work. Deze dag wordt sinds 2003 door de International Labour Organization (ILO), een agentschap van de VN, georganiseerd.

Lees meer
Een geslaagde samenwerking

Een geslaagde samenwerking

Tijdens de ontwikkeling van de RDM Training Plant is KH Engineering nauw betrokken geweest vanaf het concept tot aan de oplevering.

Lees meer